Webshopcoach

Bij een webshop draait het eigenlijk om één ding: veel bezoeken en veel verkopen. Dat valt of staat bij belangrijke details, een slimme strategie en optimale inrichting. De juiste combinatie leidt tot veel bezoekers en verkopen. En dat telt. Joost Jegen heeft daarvoor de wijsheid in pacht.

De Werf Webshopcoach, Zaltbommel

Voor het inrichten van een webshop die doet wat hij moet doen: goed verkopen, kun je vertrouwen op onze webshopcoach Joost Jegen. Van advies tot uitvoering geeft Joost invulling aan alle elementen en helpt je zo een grotere klantenkring op te bouwen. Met meer dan 18 jaar ervaring als webshopcoach en gecertificeerd SEOshop Lightspeed partner kan en mag Joost het weten. Dat is duidelijk.

  • Bewezen technieken
  • Objectief advies
  • Zeer scherpe prijzen
  • Direct contact

Van bezoekers naar klant

Joost mag het weten. Dat is duidelijk. Omdat Joost niet alles alleen kan heeft hij door de loop van de jaren een prachtig netwerk van energieke professionals opgebouwd. Ondernemers die weten waarover ze spreken. Doen wat ze beloven. Joost tekent daarbij voor een superstrakke regie. Daar kun je op rekenen.

Kortom: een slimme webshopcoach? Joost weet het!

Doelen en strategie

Samen met jou bepaalt Joost jouw doelen. Van sales en service tot branding en beleving. Waar ligt de focus? Wat is belangrijk? Wat wordt de sfeer? Daarbij spelen je doelgroep, doelstellingen, verwachtingen en wensen een belangrijke rol. Samen brengen we alles in kaart.

Bekijk hier enkele mogelijkheden en prijzen van coaching op het gebied van doelen en strategie, look and feel, vindbaarheid, conversie, structuur, routings, tools en service en bouwen.

Op De Werf, Communicatie & Creatie bouwen en onderhouden we geen schepen maar merken. Zodat onze klanten optimaal kunnen laten zien wat ze waard zijn. Wij noemen dat Bommelerwaard. De manier waarop het resultaat tot stand komt typeert namelijk de handen-uit-de-mouwen mentaliteit die onze regio kenmerkt.