Werkkledingstore

Werkkleding is werkkleding. Niets is minder waar aldus De Werf, Werkkleding Store. Goede werkkleding verdient het juiste oog en volle aandacht. Kleine details en slimme oplossingen maken daarbij het verschil. En dat voel je. Elke dag opnieuw.

De Werf Werkkleding Store, Zaltbommel

De Werf Werkkleding Store is een totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en corporate fashion. Wij garanderen de allerhoogst   kwaliteit bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s voor de juiste uitstraling. Alles in eigen beheer. Betaalbaar maatwerk. Perfect passende oplossingen. Dat is De Werf!

Op De Werf Werkkleding Store borduren en bedrukken wij indoor en outdoor werkkleding voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Op kantoor, een evenement, beurs of in de horeca: met onze werkkleding staat u altijd professioneel op de kaart. Met de beste kledingmerken, een zeer uitgebreid assortiment en wellicht nog belangrijker: voor elke prijsklasse. Online of offline: bij De Werf Werkleding Store ontvangen we je met open armen. Tot dan.

  • Duurzame topkwaliteit
  • Inhouse bewerking
  • Snelle levering
  • Zeer scherpe prijzen

Maatname en vermaken

Goed zitten kleding vraagt om maatwerk en comfortabele producten. Daarvoor bieden wij u persoonlijke maatnamen. Wij komen dan gewoon bij u langs op uw locatie. U kunt natuurlijk ook onze winkel bezoeken. En heeft u werkkleding die u wilt vermaken? U bent van harte welkom.

Logistieke voordelen

Heeft uw bedrijf veel verschillende medewerkers en/of diverse vestigingen? Dan kan het interessant zijn de levering van uw bedrijfskleding door De Werf Werkkleding Store te laten verzorgen. Wij verpakken de kleding per medewerker en bezorgen de kleding op de vestiging of op het huisadres van de medewerker. Alles geregeld.

Jouw naam, jouw logo

Jouw naam of bedrijfslogo: dat is belangrijk. Daardoor word je herkend en onderstreep je jullie professionele uitstraling. Kies je dan voor een borduring, embleem of een zeefdruk? Het grootste verschil zit in de oplage. Borduren en zeefdruk kan vanaf 1 exemplaar en emblemen beginnen vanaf 15 stuks. Bekijk onze mogelijkheden in de bestelmodule (doorlinken). Helder en duidelijk.

Kwaliteit werkt

Zoveel beroepen, zoveel werkkleding. En dat vraagt altijd om maatwerk. Bijvoorbeeld werkkleding met high visibility reflecterende emblemen voor nachtwerkers zoals beveiligers, postbezorgers en vrachtwagenchauffeurs. Of in de horeca: topkwaliteit borduringen of emblemen die industrieel wasbaar (95 graden celsius) zijn. Altijd mooi, professioneel en stijlvol.

Duurzaamheid telt. Altijd. Niet voor niets voldoen al onze producten en diensten aan de hoogste EN en ISO kwaliteitsnormen. En waar mogelijk gaat De Werf nog een stapje verder.

Assortiment

Voorbeeld als drukwerkdeal:

Werkjassen voor iedereen
De Werf Werkkleding Store beschikt over vijf modellen werkjassen voor je gehele bedrijf. Bedrukking met embleem of borduren op zowel de linkerborst als de achterzijde.

  • Bedrukking tot 4 kleuren PMS of full color
  • Embleem of borduren
  • Gratis verzending
  • Levertijd: 5 werkdagen

Let op: meten is weten! Controleer voor jouw bestelling altijd je maten in onze maattabellen.

Op De Werf, Communicatie & Creatie bouwen en onderhouden we geen schepen maar merken. Zodat onze klanten optimaal kunnen laten zien wat ze waard zijn. Wij noemen dat Bommelerwaard. De manier waarop het resultaat tot stand komt typeert namelijk de handen-uit-de-mouwen mentaliteit die onze regio kenmerkt.